Veiledning 1-til-1

2 490,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager.

Etter gjentatte forespørsler tilbyr jeg nå i en begrenset periode hjemmebesøk i området Lillestrøm - Lørenskog - Ullensaker - Nannestad, Kongsvinger og omegn. Ta kontakt med meg på [email protected] om du lurer på om jeg kan komme til ditt område :-)


Hva kan jeg hjelpe dere med?

  • Ammeforberedende samtale - gruer du deg til ammingen? Har du hatt dårlig erfaring tidligere? Jeg kan nøste opp i hva som evt. gikk galt sist, og lage en god plan for deg.
    Gruer du deg til ammingen kan vi snakke om alt du lurer på, og lage en plan ut i fra ditt behov. Du vil få en plan og en skriftlig oppsummering av samtalen vår som du kan ta med videre til helsestasjon eller føde/barsel om du ønsker.
  • Ammeveiledning - opplever du ammingen som vanskelig? Har du smerter? Jeg kommer gjerne og gjør en observasjon, gir dere råd og lager en plan sammen med dere for veien videre. Amming skal ikke være vondt ❤️
  • Veiledning i flaskemating, tilberedning av morsmelkerstatning og oppvarming/oppbevaring av morsmelk.
  • Veiledning i forhold til det nyfødte barnet - tegn til sult, søvn, ulike problemstillinger dere har.
  • 1-1 opplæring i babymassasje eller massasje ved magevondt.
  • Avlastning - har du en baby som krever mye nærkontakt, trilleturer eller oppmerksomhet? Går dette ut over din egen søvn? Jeg kan komme og avlaste deg slik at du/dere kan sove, dusje eller gjøre det dere trenger. 
  • Andre ting dere trenger eller lurer på, ta kontakt om du er usikker på om jeg kan hjelpe deg!

Hvordan fungerer det?

Dersom du bor i områdene nevnt ovenfor, kan jeg komme til deg der du er og hjelpe deg med det du trenger.
Jeg tar ikke kjøretillegg ved siden av prisen som er oppgitt her - den er inkludert.
Ved booking her på nettsiden har du meg til disposisjon i 2 og en halv time, på et tidspunkt som passer oss begge. Dette avtaler vi etter booking, skriv gjerne ned ønsket tidspunkt i kommentarfeltet ved booking.
Ønsker du kortere eller lengre tid, er dette selvfølgelig mulig å ordne. Vi kan også finne en løsning for pakkeløsning etter ditt behov.

Betaling med Klarna gjør det mulig å dele opp beløpet.

Har du spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt med meg på [email protected]