Hvem er Barselhjelpen?

Christine Rundbråten heter jeg, og det er jeg som står bak Barselhjelpen. 

Jeg er utdannet barsel- og barnepleier med videreutdanning i ammeveiledning. Til daglig jobber jeg på en stor barselavdeling hvor jeg møter mange nybakte foreldre og deres nyfødte barn.


Jeg vet at det kan være tøft å bli mamma eller pappa for første (eller tiende) gang, og jeg ønsker å være der for deg, støtte deg og være en kilde til ro og kunnskap. 


Jeg holder også foredrag om amming og har jobbet med ammeveiledning i flere år. Og ikke minst så har jeg førstehånds erfaring ved at jeg har 2 barn selv, hvorav den ene permisjonstiden var preget av ammeproblemer og fødselsdepresjon - og den andre ble tvert i mot. 
Kunnskap og trygghet har vært viktig for meg på veien mot en god barseltid.
Og det fortjener alle å oppleve. Derfor skapte jeg Barselhjelpen! 


I 2019 tok jeg instruktørkurs i babymassasje, og tilbyr nå bla. digitale kurs til foreldre som ønsker å gi sitt barn massasje. I dette kurset får du også tilgang til en lukket facebookgruppe hvor det er muligheter for å stille spørsmål. I perioder tilbyr jeg også fysiske kurs og individuell opplæring i babymassasje ved hjemmebesøk.

Jeg mener at babymassasje er en perfekt, rolig aktivitet å gjøre med sitt barn. Å gi massasje er dessuten også med på å fremme tilknytningen mellom den som masserer og barnet. 
Ved å massere babyen kan man tidlig bli oppmerksom på tidlige tegn og signaler som babyen gir deg. Jeg tilbyr også et kurs spesielt rettet mot magesmerter og magevondt hos babyer, og dette har blitt et populært kurs. Magevondt kan være tøft for både liten og stor, men det finnes hjelp. I kurset tar jeg for meg ulike grunner til at babyer får vondt i magen og hva man kan gjøre med det. Jeg mener at alt for mange babyer får diagnosen "kolikk" uten at det egentlig undersøkes hva som kan plage barnet, og dette ønsker jeg å gjøre noe med! Et barn gråter aldri uten grunn, det er noe de ønsker å fortelle oss via gråt.

 
Hudkontakt, berøring = kjærlighet!

Barselhjelpen - for en god barseltid